![129-[Converted].png](https://static.wixstatic.com/media/6c3849_369607f1609c48f9839d512702439b96~mv2.png/v1/fill/w_980,h_327,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/6c3849_369607f1609c48f9839d512702439b96~mv2.png)

PERS

De origineelste foodtruck van het land staat in St Job
Ijsfanaat en ijschef Hilde is regelmatig in het nieuws, want ze maakt misschien wel het lekkerste natuurlijke ijs van heel Belgie. De pers weet haar daarom regelmatig te vinden. Benieuwd?
Lees zeker één van onderstaande knipsels of bekijk de video's van ATV en VTM Nieuws.
Een échte passie, dat voel je! En vooral vers, dat proef je!
Uitgelicht
VIDEO Eigen recept voor druivenroomijs "Heeft iets snoepachtig"
Wie een ijssalon binnenwandelt zal het niet vaak tegenkomen: druivenroomijs. Het bestaat, maar het is uiterst zeldzaam, en het is volgens ijsbereiders één van de moeilijkste recepten. Want druiven bevatten veel water. Hilde uit Brecht bewijst nu het tegendeel, ze is erin geslaagd om roomijs van druiven te maken, waar geen stukken bevroren water inzitten.
Bron: ATV

Uit Gazet van Antwerpen: De origineelste foodijstruck van het land staat in St Job in 't Goor.
Uit Het Laatste Nieuws: Lost Frequencies draait spontaan bolletjes ijs in backstage Tomorrowland: ‘Crème glace, ik kan er niet van afblijven’
Op ATV: Eigen recept voor druivenroomijs heeft iets snoep-achtigs
Uit Het Nieuwsblad: ‘Koffie-ijs was één van de lekkerste ijsjes die we mochten proeven’
Uit Gazet van Antwerpen: Hilde doorbreekt de laatste barrière: ‘van druiven roomijs maken kan’
